Veilig en vertrouwd winkelen bij Afvallen en Zo

Afvallen en Zo hecht waarde aan je veiligheid en vertrouwen in ons. Daar hebben wij dan ook maatregelen voor genomen om alle handelingen voor je uitermate veilig te laten verlopen. Hieronder kun je lezen wat wij hiervoor gedaan hebben.

EV SSL

Websites waarop betalingen worden gedaan, willen hun klanten zo veel mogelijk geruststellen.  Zoals ook bij Afvallen en Zo. Een certificaat met uitgebreide validatie (EV) laat zien dat het bedrijf achter de website uitvoerig nagetrokken is. Bij het doen van de transactie wordt de adresbalk van de browser groen gekleurd Dit houdt in dat de identiteit van de eigenaar van de website welke in het SSL Certificaat vermeld staat is gevalideerd door middel van de zeer strenge Extended Validation richtlijnen. Je kunt dus zien dat je op een beveiligde EN gecontroleerde site aan het winkelen bent. Bij alle vertrouwelijke handelingen zul je zien dat je via een HTTPS verbinding werkt. Dus volledig versleuteld en veilig.

HTTPS

Het protocol HTTPS staat voor HyperText Transfer Protocol Secure.

HTTPS is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. Een HTTPS-verbinding is een normale HTTP-verbinding bovenop een SSL-Verbinding. De SSL-verbinding versleutelt hierbij het HTTP-verkeer, waardoor het verkeer, als het onderschept wordt, niet uit te lezen valt zonder het encryptie-algoritme te kraken. Dit in tegenstelling tot normaal HTTP-verkeer. Dit wordt namelijk als onversleutelde tekst over de verbinding verstuurd, waardoor het zonder iets te kraken uit te lezen valt als het onderschept wordt.

PostNL

Al onze pakketten worden verstuurd via PostNL pakketpost. Je ontvangt na je bestelling een Track and Trace nummer, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

p> 

KLIK HIER voor de homepagina

 

GRATIS VERZENDING

vanaf € 75,00
 

KLANTENSERVICE

Vragen? Bel: +31(0)85 4011333
 

SNELLE LEVERING

Wij verzenden tot 22.00 uur
 

BEVEILIGDE VERBINDING

Veilig en betrouwbaar