Verzenden & retourneren

Wijze van verzenden

Verzendkosten

Bij betaling via iDeal,  of vooruitbetaling bedragen de verzendkosten:

 NEDERLAND

  • GRATIS bij bestellingen boven de € 75,-
  • € 5,95 bij bestellingen onder de € 75,-

 BELGIE     DUITSLAND

    • GRATIS bij bestellingen boven de € 150,-
    • € 5,95 bij bestellingen onder de € 150,-

Neutrale, onopvallende doos
Je bestelling wordt door ons in een neutrale (anonieme) verpakking verstuurd. Als afzender staat op het pakket "AEZ" verder niets.

Wanneer je online je order voor 22:00 uur hebt geplaatst, het artikel op voorraad is en via iDEAL of creditkaart is afgerekend dan versturen wij je bestelling nog op dezelfde dag! Indien je hebt gekozen voor vooruitbetaling via een bankoverschrijving, versturen wij je bestelling op de dag dat wij je betaling op onze rekening hebben bijgeschreven gekregen. Je bestelling wordt goed verpakt verstuurd via de PostNL pakketdienst. Zij leveren dan de volgende dag, maar geven hier geen garantie op!


Uitzonderingen PostNL

  • Bestellingen geplaatst op zaterdag/zondag, worden op dinsdag geleverd.
  • Bestellingen met iDeal op vrijdag (tot 22.00 uur) worden wel gewoon zaterdag afgeleverd!

Wanneer je bestelling de status ‘verzonden’ heeft en deze is met PostNL Pakketpost verzonden, dan staat er in je bestelstatus een 3S-nummer achter het bestelnummer. Als je op dit nummer klikt, kun je op de site van PostNL zien waar je pakket zich bevindt in het bezorgtraject.

Het kan voorkomen dat je, na het klikken op het 3S-nummer, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat PostNL het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. Je kunt de status van je bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en je hebt je bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Annulering

1. Iedere bestelling kan worden geannuleerd.
2. Afvallenenzo.nl is gerechtigd een koper te weigeren of een order te beëindigen zonder opgaaf van specifieke redenen.

Levering

1. Alle artikelen zullen na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen aangeboden worden aan PostNL.
2. Mocht een artikel een levertijd hebben langer dan 7 dagen of, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, dan zal Afvallenenzo.nl de koper hiervan per e-mail op de hoogte brengen. 
3. Koper heeft het recht de overeenkomst te beëindigen in het geval dat de levertijd de termijn van 30 dagen overschrijdt of wanneer het artikel niet leverbaar is.

Retourneren

1. Na ontvangst van de artikelen heeft koper het recht de artikelen, indien mogelijk in ongebruikt en in originele verpakking, binnen 14 (veertien) dagen te retourneren. Deze 14 dagen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling.
2. Mocht een artikel niet voldoen aan de verwachting van koper, dan is het mogelijk voor koper het artikel om te ruilen of kan koper het aankoopbedrag (factuurbedrag = inclusief de kosten van heenzending) teruggestort krijgen.
3. Wij verzoeken de koper uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel het retourformulier volledig en juist in te vullen, en het pakketje terug te sturen Het zal de verweking van je retour ten goede komen en zorgen voor vlotte terug betaling van je factuurbedrag.
4. De koper vermeldt duidelijk het artikel nr, Order nr of EAN nr wat je retour stuurt op het retourformulier. 
5. Volg de stappen op het retour-formulier, en wij zorgen voor een vlotte retourafhandeling

 Het retour formulier kun je hier downloaden.

6. Afvallenenzo.nl bepaalt of een retour gezonden artikel in gebruikte dan wel ongebruikte staat verkeert en of terugname acceptabel is. 
7. De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van een retourzending. Dit geldt ook voor ruilen van artikelen.
8. Afvallenenzo.nl zal je totale factuurbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen, ingaand op de dag van ontbinding van je retourzending, aan je terug betalen op de zelfde wijze waarop wij je betaling hebben ontvangen.

Je kan je retour pakketje sturen naar:

Afvallen en Zo
Annie Bosstraat 30
1325 ND Almere

Vermeld duidelijk je order nr. aan de buitenkant van het pakketje en vergeet niet het retour formulier in het pakketje te doen. Afvallenenzo.nl heeft geen antwoord nr. Het verzenden van retour pakketjes is voor eigen rekening en risico.

Informatie betreffende herroepingsrecht en retour recht bij Afvallenenzo.nl

Herroepingsrecht,

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, verzoeken wij je ons retour formulier, wat bijgesloten is bij je aankoop, volledig in te vullen en bij te sluiten bij je retourzending, ons aders: Afvallen en zo, Annie Bosstraat 30, 1325 ND Almere. Tel: 085-4011333 op deze wijze stel je ons op de hoogte van je beslissing de overeenkomst te herroepen.

 U kunt hier het formulier voor herroeping downloaden en printen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.


Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je heeft aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.”.NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011.

A. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

B. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

C. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

 

KLIK HIER voor de homepagina

 

GRATIS VERZENDING

vanaf € 75,00
 

KLANTENSERVICE

Vragen? Bel: +31(0)85 4011333
 

SNELLE LEVERING

Wij verzenden tot 22.00 uur
 

BEVEILIGDE VERBINDING

Veilig en betrouwbaar